Subsidie op warmtepomp

Subsidie warmtepomp particulier
Wilt u ook geld besparen? Zoekt u informatie over ISDE subsidie op een warmtepomp? Wij verzorgen uw subsidie aanvraag van A tot Z!

U kunt als particulier subsidie krijgen als u een warmtepomp koopt. De subsidie voor een warmtepomp hangt van diverse factoren af, maar is zo’n 1.500 euro.*

Een warmtepomp is een milieuvriendelijke manier van verwarmen van uw huis en het water. Warmtepompen gebruiken warmte uit de lucht, grond of water. Een hybride warmtepomp wordt gecombineerd met een hr-ketel op gas. Bij een volledig elektrische warmtepomp is er geen hr-ketel nodig.

*Aan een hybride warmtepomp wordt over het algemeen een lager bedrag aan ISDE-subsidie toegekend, dan aan een volledige warmtepomp.

Een warmtepomp werkt het best in combinatie met vloerverwarming of een ander lage temperatuursysteem, zoals wandverwarming of speciale radiatoren voor lage temperatuur. Gebruik van bestaande radiatoren is ook mogelijk, als de capaciteit voldoende is. Uw vakman geeft daar advies over.

Meer weten? Kijk op de website van milieucentraal.nl

warmtepomp_subsidie_aanvragen

LET OP: Met ingang van 1 januari 2020 vervalt de subsidie alle warmte apparaten die zijn geplaatst in nieuwbouwprojecten waarvoor de omgevingsvergunning is aangevraagd ná 30 juni 2018. Daarbij gaat het om zowel nieuwbouwwoningen als om utiliteitsbouw.

Het totale subsidiebudget van € 160 miljoen voor 2019 is uitgeput en daarom is op 24 december bekend gemaakt dat er voor particulieren in de eerste helft van 2020 een overgangsregeling komt. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor ISDE voor de aanschaf van uw warmtepomp? Bekijk dan onderstaand schema:

Subsidie warmtepomp aanvragen

Finance Plus kan voor u de subsidie op uw warmtepomp aanvragen en alles voor u regelen. Wij verzorgen de complete aanvraag bij het RVO en nemen het papierwerk uit handen, voor een vast bedrag per apparaat (€100,-).

Zo start u de aanvraag voor subsidie op uw warmtepomp!

  1. meldt u aan met het inschrijfformulier voor ISDE subsidie aanvragen
  2. heeft u alles ingevuld en het formulier verzonden, dan ontvangt u de inloggegevens voor uw eigen pagina
  3. na inloggen kunt u de benodigde documenten uploaden:
    – een kopie legitimatiebewijs
    – het bewijs van betaling (bankafschrift)
    – de aankoopfactuur en installatiefactuur
  4. Wij gaan voor u direct aan de slag en laten weten of u inderdaad recht heeft op subsidie. Is dat het geval, dan zorgen wij voor de complete aanvraag en zorgen dat u de ISDE-subsidie op uw warmtepomp ontvangt.
logo_ISDE_Subsidie_aanvragen

Finance plus: Uw partner bij subsidie aanvragen

Finance Plus verzorgt uw ISDE subsidieaanvraag. Van begin tot eind weten wij hoe dit proces het beste doorlopen kan worden en hoe de communicatie met het RVO het beste gevoerd kan worden. Dit is een extra dienst van ons bedrijf, dat voornamelijk bedrijfsadvies en fiscaal advies verzorgt. U legt uw subsidieaanvraag dan ook in vertrouwde handen.

U levert de benodigde papieren aan, zoals de aankoopfactuur, een kopie van uw legitimatiebewijs en een bewijs van betaling en wij gaan voor u aan de slag.

De aanvraag voor uw subsidie voor uw warmtepomp wordt vervolgens door Finance Plus verzorgd en op uw eigen pagina kunt u de status bekijken en eventueel missende documenten uploaden. Dat is alles!

Meer weten over Finance Plus en haar diensten?

Bezoek dan onze website Financeplus.nl