Subsidie op pelletkachel

Subsidie pelletkachel particulier
Wilt u ook geld besparen? Zoekt u informatie over ISDE subsidie op een pelletkachel? Wij verzorgen uw subsidie aanvraag van A tot Z!

U kunt als particulier subsidie krijgen als u een pelletkachel koopt. De subsidie voor een pelletkachel hangt van diverse factoren af, maar is zo’n 500-1.400 euro.

Een pelletkachel verwarmt één ruimte of een heel huis. De kachel brandt op geperste houtkorrels. Een pelletkachel is een milieuvriendelijke kachel. De CO2-uitstoot van een pelletkachel is veel lager dan die van een hr-ketel op gas.

Een pelletkachel verwarmt één ruimte. Een pelletkachel-cv is aangesloten op de radiatoren, zodat het een heel huis kan verwarmen. Voor warm water in de douche en keuken is er meestal nog een ander toestel nodig zoals een hr-ketel. Een alternatief is de biomassaketel.

Meer weten? Kijk op de website van milieucentraal.nl

warmtepomp_subsidie_aanvragen

Subsidie pelletkachel aanvragen

Finance plus kan voor u de subsidie op uw pelletkachel aanvragen en alles voor u regelen. Wij verzorgen de complete aanvraag bij het RVO en nemen het papierwerk uit handen, voor een vast bedrag per apparaat (€100,-).

Zo start u de aanvraag voor subsidie op uw pelletkachel!

  1. meldt u aan met het inschrijfformulier voor ISDE subsidie aanvragen
  2. heeft u alles ingevuld en het formulier verzonden, dan ontvangt u de inloggegevens voor uw eigen pagina
  3. na inloggen kunt u de benodigde documenten uploaden:
    – een kopie legitimatiebewijs
    – het bewijs van betaling (bankafschrift)
    – de aankoopfactuur en installatiefactuur
  4. Wij gaan voor u direct aan de slag en laten weten of u inderdaad recht heeft op subsiside. Is dat het geval, dan zorgen wij voor de complete aanvraag en zorgen dat u de ISDE-subsidie op uw pelletkachel ontvangt.
logo_ISDE_Subsidie_aanvragen

Finance plus: Uw partner bij subsidie aanvragen

Finance plus verzorgt uw ISDE subsidieaanvraag. Van begin tot eind weten wij hoe dit proces het beste doorlopen kan worden en hoe de communicatie met het RVO het beste gevoerd kan worden. Dit is een extra dienst van ons bedrijf, dat voornamelijk bedrijfsadvies en fiscaal advies verzorgt. U legt uw subsidieaanvraag dan ook in vertrouwde handen.

U levert de benodigde papieren aan, zoals de aankoopfactuur, een kopie van uw legitimatiebewijs en een bewijs van betaling en wij gaan voor u aan de slag.

De aanvraag voor uw subsidie voor uw pelletkachel wordt vervolgens door Finance plus verzorgd en op uw eigen pagina kunt u de status bekijken en eventueel missende documenten uploaden. Dat is alles!

Meer weten over Finance plus en haar diensten?

Bezoek dan onze website Financeplus.nl