Subsidie op zonneboiler

Subsidie zonneboiler particulier
Wilt u ook geld besparen? Zoekt u informatie over ISDE subsidie op een zonneboiler? Wij verzorgen uw subsidie aanvraag van A tot Z!

U kunt als particulier subsidie krijgen als u een zonneboiler koopt. De subsidie voor een zonneboiler hangt van diverse factoren af, maar is zo’n 1.100 euro.
Een zonneboiler bestaat uit een zonnecollector op het dak en een vat om het warme water in op te slaan. Voor een doorsnee gezin is een collector van 3,5 m2 geschikt, met een opslagvat van 150 liter.

De beste opbrengst krijgt men bij een plaatsing op het zuidwesten, zuiden en zuidoosten, met een hoek tussen de 20 en 60 graden. Zorg ervoor dat uw zonneboiler niet in de schaduw komt te liggen.

Laat het plaatsen van een zonneboiler over aan een vakman. Die heeft er verstand van en zorgt ervoor dat de plaatsing en het rendement optimaal is.

Meer weten? Kijk op de website van milieucentraal.nl

subsidie_zonneboiler

LET OP: Met ingang van 1 januari 2020 vervalt de subsidie alle warmte apparaten die zijn geplaatst in nieuwbouwprojecten waarvoor de omgevingsvergunning is aangevraagd ná 30 juni 2018. Daarbij gaat het om zowel nieuwbouwwoningen als om utiliteitsbouw.

Het totale subsidiebudget van € 160 miljoen voor 2019 is echter uitgeput en daarom is op 24 december bekend gemaakt dat er voor particulieren in de eerste helft van 2020 een overgangsregeling komt. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor ISDE voor de aanschaf van uw zonneboiler? Bekijk dan onderstaand schema:

Subsidie zonneboiler aanvragen

Finance Plus kan voor u de subsidie op uw zonneboiler aanvragen en alles voor u regelen. Wij verzorgen de complete aanvraag bij het RVO en nemen het papierwerk uit handen, voor een vast bedrag per apparaat (€100,-).

Zo start u de aanvraag voor subsidie op uw zonneboiler!

  1. meldt u aan met het inschrijfformulier voor ISDE subsidie aanvragen
  2. heeft u alles ingevuld en het formulier verzonden, dan ontvangt u de inloggegevens voor uw eigen pagina
  3. na inloggen kunt u de benodigde documenten uploaden:
    – een kopie legitimatiebewijs
    – het bewijs van betaling (bankafschrift)
    – de aankoopfactuur en installatiefactuur
  4. Wij gaan voor u direct aan de slag en laten weten of u inderdaad recht heeft op subsidie. Is dat het geval, dan zorgen wij voor de complete aanvraag en zorgen dat u de ISDE-subsidie op uw zonneboiler ontvangt.
logo_ISDE_Subsidie_aanvragen

Finance Plus: Uw partner bij subsidie aanvragen

Finance Plus verzorgt uw ISDE subsidieaanvraag. Van begin tot eind weten wij hoe dit proces het beste doorlopen kan worden en hoe de communicatie met het RVO het beste gevoerd kan worden. Dit is een extra dienst van ons bedrijf, dat voornamelijk bedrijfsadvies en fiscaal advies verzorgt. U legt uw subsidieaanvraag dan ook in vertrouwde handen.

U levert de benodigde papieren aan, zoals de aankoopfactuur, een kopie van uw legitimatiebewijs en een bewijs van betaling en wij gaan voor u aan de slag.

De aanvraag voor uw subsidie voor uw zonneboiler wordt vervolgens door Finance Plus verzorgd en op uw eigen pagina kunt u de status bekijken en eventueel missende documenten uploaden. Dat is alles!

Meer weten over Finance Plus en haar diensten?

Bezoek dan onze website Financeplus.nl