Subsidie op biomassaketel

Subsidie biomassaketel particulier
Wilt u ook geld besparen? Zoekt u informatie over ISDE subsidie op een biomassaketel? Wij verzorgen uw subsidie aanvraag van A tot Z!

U kunt als particulier subsidie krijgen als u een biomassaketel koopt. De subsidie voor een biomassaketel hangt van diverse factoren af, maar bedraagt al gauw meer dan 2.500 euro.

De biomassa ketel verwarmt het huis en het water in de douche en keuken. De ketel vervangt een hr-ketel op gas. De CO2-uitstoot van een biomassaketel is lager dan die van een hr-ketel op gas. De biomassaketel werkt hetzelfde als een hr-ketel, maar dan op hout in plaats van gas.

De kosten van het stoken blijven ongeveer gelijk. Een zoektocht naar de beste prijs/kwaliteitverhouding van de pellets kan lonen. Als u helemaal geen gas meer gebruikt, dan bespaart u ook het vastrecht voor aardgas. In een groot huis, zoals een vrijstaande woning, kunt u meer besparen met je biomassaketel.

Meer weten? Kijk op de website van milieucentraal.nl

biomassaketel_subsidie

Subsidie biosmassaketel aanvragen

Finance plus kan voor u de subsidie op uw biomassaketel aanvragen en alles voor u regelen. Wij verzorgen de complete aanvraag bij het RVO en nemen het papierwerk uit handen, voor een vast bedrag per apparaat (€100,-).

Zo start u de aanvraag voor subsidie op uw biomassaketel!

  1. meldt u aan met het inschrijfformulier voor ISDE subsidie aanvragen
  2. heeft u alles ingevuld en het formulier verzonden, dan ontvangt u de inloggegevens voor uw eigen pagina
  3. na inloggen kunt u de benodigde documenten uploaden:
    – een kopie legitimatiebewijs
    – het bewijs van betaling (bankafschrift)
    – de aankoopfactuur en installatiefactuur
  4. Wij gaan voor u direct aan de slag en laten weten of u inderdaad recht heeft op subsiside. Is dat het geval, dan zorgen wij voor de complete aanvraag en zorgen dat u de ISDE-subsidie op uw biomassaketel ontvangt.
logo_ISDE_Subsidie_aanvragen

Finance plus: Uw partner bij subsidie aanvragen

Finance plus verzorgt uw ISDE subsidieaanvraag. Van begin tot eind weten wij hoe dit proces het beste doorlopen kan worden en hoe de communicatie met het RVO het beste gevoerd kan worden. Dit is een extra dienst van ons bedrijf, dat voornamelijk bedrijfsadvies en fiscaal advies verzorgt. U legt uw subsidieaanvraag dan ook in vertrouwde handen.

U levert de benodigde papieren aan, zoals de aankoopfactuur, een kopie van uw legitimatiebewijs en een bewijs van betaling en wij gaan voor u aan de slag.

De aanvraag voor uw subsidie voor uw biomassaketel wordt vervolgens door Finance plus verzorgd en op uw eigen pagina kunt u de status bekijken en eventueel missende documenten uploaden. Dat is alles!

Meer weten over Finance plus en haar diensten?

Bezoek dan onze website Financeplus.nl